Yes! Ik ben een slashie!

Het kon niet uitblijven, deze stap was onvermijdelijk. Het was niet de vraag óf, maar vooral wanneer ik ‘voor mezelf’ zou beginnen. Ondernemen, kansen zien en nieuwe ideeën naar een hoger plan trekken: het is me met de paplepel ingegoten. Die kwaliteiten heb ik met plezier bij Smart Group ingebracht. En tegelijkertijd heb ik me gelaafd aan de ervaring en expertise van iedereen daar. Als loopbaanprofessional heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de ontelbare en onschatbare kansen die ik bij hen kreeg. Mede door hen durf ik nu de stap naar het zelfstandig ondernemerschap te zetten. Ik kan Smart Group niet genoeg bedanken (maar dat weten ze zelf ook wel)!

‘Voor mezelf’ beginnen, zelfstandig ondernemer worden. Ik zet ‘voor mezelf’ expres tussen haakjes. Want het gaat mij heus niet alleen om mezelf. Integendeel! Als LinkedIn- en Salestrainer gaat het me vooral om de ander. De werkzoeker, de klantenzoeker, de opdrachtzoeker. Degene die ergens best wel weet dat sociale media belangrijk zijn, maar eigenlijk niet echt een idee heeft hoe hij bijvoorbeeld LinkedIn écht effectief in kan zetten. Daar kom ik om de hoek! Ik geloof namelijk voor meer dan honderd procent in de kracht van social selling. Of dat nou voor een nieuwe baan of voor nieuwe klanten is. Je hebt geen zeeën van tijd nodig om social media voor je te laten werken. Om meer bekendheid in de markt te krijgen bijvoorbeeld. Of meer klanten, of die nieuwe baan. Ik kan met een gerust hart zeggen dat je met mij een bevlogen trainer in huis haalt. Kritisch, scherp en uitgaande van jouw vraagstuk, laat ik mensen voelen welke resultaten ze kunnen halen. Enthousiast en inspirerend begeleid ik ‘mijn’ mensen en doordat ze zelf het belang voelen, zullen de nieuwe vaardigheden ook beklijven.

Ik geloof ontzettend in samenwerken en verbanden waarin samengewerkt wordt. Daarom ben ik trots en blij dat ik ook onderdeel ben van Carrera C®. Onze gedeelde visie is de sleutel in de meerwaarde van onze samenwerking: we werken mét mensen áán processen en we willen een positieve bijdrage leveren aan ‘een leven lang leren’. ‘Voor mezelf’, maar zeker ook voor anderen!

Kortom, ik heb er enorm veel zin in en denk dat je dat ik iets voor je kan betekenen, contact me gerust!

r.lammers@carrerac.nl