Elk van onze partners heeft zijn eigen specialisme

JE KUNT NIET IN ALLES DE BESTE ZIJN

Carrera C is goed in Trainen, Business Coaching en Assessments. Zo helpen we je een Blue Enterprise te worden.
Wij weten ook waar andere professionals goed in zijn, daarom werken we samen met zorgvuldig geselecteerde Business Partners.

SOCIAL SELLING | LINKEDIN

Elton Backx
Elton zorgt ervoor dat jij LinkedIn zó inzet dat je je resultaten haalt. Hij leert je de fijne kneepjes van social selling, zodat je binnen de kortste keren met potentiële kopers of opdrachtgevers om tafel zit. Je raakt overtuigd van het feit dat sociale media belangrijk is en steeds belangrijker wordt in de toekomst. En die slag wil niemand missen! Elton is scherp in zijn trainingen, kritisch, bevlogen en inhoudelijk sterk. Hij is een kei in het inspelen op de behoefte van de klant en het improviseren aan de hand van de vragen van de deelnemers. Linksom of rechtsom zorgt hij er altijd voor aan het eind van de rit dichter bij het doel gekomen te zijn!

LINKEDIN OPTIMAAL GEBRUIKEN

 

Elton web
Joop web
TRAINER 'SPREKEN ALS EEN BAAS' | DAGVOORZITTER OP GYMPEN | CONGRESCOLUMNIST

Joop Wolters
Als trainer combineert hij de juiste energie met inhoud en creëert hij een veilige omgeving waarin je samen kunt leren. Hij helpt je om je comfortabeler te voelen tijdens het spreken in het openbaar, als je spreekt voor je team of voor in een vergadering. Kortom, word 'baas' over je sprekerskwaliteiten.
Daarnaast is hij 'de dagvoorzitter op gympen'. Deze naam staat symbool voor de energie die hij meebrengt, Hij houdt van interactie, is open en nieuwsgierig. Tevens schrijft hij graag als 'congrescolumnist', Hij luistert en observeert tijdens jouw congres/event en presenteert op het einde de wrap-up, een ludieke samenvatting met daarin de boodschap van de dag.

IEDEREEN UIT Z'N COMFORTZONE

 

MOVE BEFORE YOU’RE READY!

Roland Griek
Hij laat je impact maken door alles in lijn te brengen: je gevoel – je gedachtes – je acties.

Je kunt alleen maar falen als je hardnekkig blijft vasthouden aan een bepaald resultaat. Zijn missie is om leiders te coachen om wendbaar te worden. Hiermee creëer je impact als persoon en draag je dat uit met je bedrijf. Dit wendbaar maken doet hij door aan de eigen drijfveren van de leiders te gaan werken op basis van de kernwaarden van gevechtskunst:
▪ Respecteer, jezelf en een ander
▪ Gedisciplineerd, ben bereid om de effort te leveren
▪ Vertrouw in jezelf, door je balans creëer je voorspelbaarheid
in de aansturing en daarmee vertrouwen bij anderen
▪ Wees weerbaar, denk, handel en leef in vrijheid,
de juiste mate van contact geven en nemen.

Door te werken aan deze normen en waarden gebaseerd op je eigen drijfveren creëer je wendbaarheid oftewel adaptief vermogen.

DUURZAAM EN GEZOND LEVEN/BEDRIJF

 

Foto 3