Waarom Carrera C hoog gewaardeerd wordt

DE PERSOON ZET DE TOON EN MAAKT HET VERSCHIL

Om bij Carrera C te werken is minimaal tien jaar (internationale) ervaring nodig. Onze mensen hebben dat trackrecord ruimschoots. Zij hebben commerciële-, management- en directie-ervaring bij duurzame MKB'ers en multinationals. Maar bij de transitie naar een Blue Enterprise is het belangrijkste - naast een gezonde geest in een gezond lichaam - dat ze gevoel hebben voor mensen. Kijk op LinkedIn voor hun complete CV's.

Onze effectieve Blue Enterprise aanpak

Trainingen

Altijd maatwerk rollenspellen, confronterend maar met respect voor mensen. Uniek gebruik van video en gemeten klanttevredenheid: 9,9.

Business Coaching

Business Coaching hangt af van de match, zowel bij persoonlijke- als bedrijfsuitdagingen.

Assessments

Competenties, Drijfveren, Talenten, Intelligentie en Agility inzichtelijk maken is het startpunt.

Rob Lammers | +31 6 54 37 61 61
r.lammers@carrerac.nl

 

Rob Lammers

Sinds 1989 ben ik trainer-coach, nadat ik eerst 14 jaar commerciële- en managementfuncties had bij (inter)nationale bedrijven. Het liefst train ik medewerkers hoe ze zich kunnen onderscheiden, want daar komt mijn ervaring het beste tot z’n recht. Sinds 2019 help ik organisaties een Blue Enterprise te worden; medewerkers langer en gezonder te laten werken, met minder stress en in balans, zowel in privé als in werk.

André

André Meijer | +31 6 22 93 92 68
a.meijer@carrerac.nl

 

André Meijer

Mijn hele werkzame leven start ik bedrijven op, vernieuw processen en verander organisaties. Anders gezegd, ik werk met mensen. Hieruit heb ik geleerd dat het duurzamer is te streven naar optimale winst dan te streven naar maximale winst. Blue Enterprises gaan altijd voor optimale winst. Zij gaan voor de balans in de mate van tevredenheid tussen medewerkers, klanten en financiers. Daarom help ik ondernemers en directies met de inrichting van hun Blue Enterprises.

MAATWERK TRAINING MET 'PATH GOAL' METHOD

We beginnen met inzicht krijgen in de persoonlijkheid (assessment) en gedrag (DISC) van deelnemers. Met een GAP analyse (‘ist’ en ‘soll’ situaties) worden vaardigheden getoetst en krijgen we inzicht in de organisatie. Hieruit komt het maatwerk voor de training. De training is ‘hard op de feiten, met respect voor de mens’; confronterend in een veilige omgeving. De training is opgebouwd uit een combinatie van PGO (Probleem Gestuurd Onderwijs) en Behaviour Modelling. Na de training zorgt de direct leidinggevende voor coaching van de trainee. Deze transfer van de training is op basis van een transfer-contract. Daarmee wordt het hoogst blijvend rendement uit een training gehaald. De meeste trainingen hebben follow-up trainingen, maar in ieder geval herhaaldagen. Zo ontwikkelen deelnemers zich van ‘working level’ via ‘professional level’ en ‘excellent level’ naar ‘superior level’.

MEER INFO
trappen Luik
SH1_4567
BUSINESS COACHING: ALLÉÉN ALS ER EEN MATCH IS

Business Coaching is mensenwerk en of het nu om een persoonlijke- of om een bedrijfsuitdaging gaat, er zijn twee belangrijke voorwaarden:

1. Begrijpt de coach de problematiek? 2. Is er een wederzijdse fit/vertrouwen in eerste aanleg tussen coach en klant? Als er een fit is volgt de intake en hierna een gezamenlijk stappenplan om van ist naar soll te komen. Dan gaat het echte werk beginnen; de verandering wordt ingezet waarbij de klant het voortouw houdt en de coach nog meer klankbord wordt. De coach blijft coach, de klant de beslissingsbevoegde die de ervaring, kennis en vaardigheden van de coach mag gebruiken. Als de coach zelf gaat meedraaien in de operatie, is er geen sprake meer van coaching, maar van interim management/inhuur. Business Coaching is in principe altijd één op één. Het allerbelangrijkste wat een klant mag verwachten van de coach is eerlijkheid. Als een coach ziet dat ‘het’ er niet in zit, zal hij dat onomwonden en met de juiste argumenten weergeven. Meestal komt hij wel met een alternatief om de doelen toch te bereiken. Tenslotte is niemand goed in alles.

MEER INFO

ALLES BEGINT MET ACHTERGRONDEN INZICHTELIJK MAKEN

Excelleren als organisatie betekent medewerkers op de juiste plek hebben én zorgen dat ze inzicht in zichzelf en anderen hebben. Dat is niet alleen selecteren op de nodige competenties en talenten maar ook op intelligentie, drijfveren én learning agility. Als je dat combineert met inzicht in menselijk gedrag, heb je de meeste kans op succes.
GEDRAGSANALYSE; BELANGRIJK ONDERDEEL VAN DE PERSOONLIJKHEID

We maken je bewust van logische, ingesleten en onbewuste gedragspatronen en dat is de eerste stap naar beter resultaat. Carrera C creëert betere communicatie, versterkt de relaties en verhoogt de effectiviteit. De DISC analyse is zeer effectief, maar tegelijkertijd laagdrempelig en zonder uitkomst met 'goed of fout'. En dat vanaf slechts 65,- euro p/p.

DISC IS MEER DAN VIER KLEUREN
Basis CMYK
HFM_talent_square-lichtblauw_klein
PERSOONLIJKHEIDSANALYSE; WETENSCHAPPELIJK ONDERBOUWD

'No cure, no pay'. Medewerkers zijn én je kapitaal én ze kosten geld. Bij de keuze van nieuwe medewerkers (ook bij interne sollicitaties) is het essentieel te weten op welke talenten ze kunnen excelleren en of ze de juiste drijfveren en competenties voor de functie hebben. Carrera C maakt de vertaalslag van de assessments naar de medewerkers en hun managers. Er zijn al assessments v.a. 195,- euro! Zo voorkom je een mis-match en verdient het assessment zichzelf terug. Wil jij informatie over ons 'no cure, no pay' aanbod, stuur dan een mail.

HOE KIES JE DE JUISTE MEDEWEKERS