Carrera C gaat jou raken

ONZE AANPAK IS ANDERS EN ZO KUN JIJ HET VERSCHIL MAKEN

1
SUCCES NÁ DE TRAINING

We beginnen altijd met een GAP-analyse (een onderzoek naar gedrag en persoonlijkheid). Deze zijn bepalend voor het succes ná de training.

2
TRAINING SLUIT AAN OP MISSIE EN VISIE

In het verlengde van de missie en de visie worden de doelen van de trainingen geformuleerd.

3
HARD OP DE FEITEN, MAAR MET RESPECT

Wij benoemen de feiten en maken de leerpunten concreet, in een veilige leer- omgeving.

4
BORGEN EN VERANKEREN

De 7 succesfactoren voor blijvend resultaat na de training.

SALESTRAINING

Vergeet de fabeltjes dat straks alle sales online gaat. Je zult echt wel moeten blijven netwerken, telefonisch afspraken maken en afspraken aan tafel hebben met prospects en klanten. Maar de marktveranderingen vragen van de accountmanager wel speciale 3.0 vaardigheden. Carrera C heeft dé unieke combinatie van verkoopvaardigheden en Social Selling.

Sales training
Naga
Bert
MANAGEMENTTRAINING

Is je manager er om je medewerkers te faciliteren of is hij ook nog ‘meewerkend voorman’? Alleen de weinige natuurtalenten kunnen dit tegelijkertijd. Daardoor is er ongemerkt mis-communicatie ingeslopen. Carrera C zorgt ervoor dat managers gestructureerd en concreet communiceren met hun medewerkers waardoor leidinggeven makkelijker wordt. Medewerkers ervaren dat als prettig en duidelijk.

Managementtraining
TRAIN DE TRAINER

Deze door Nobtra gecertificeerde training is bedoeld voor 'beginnende' trainers die: (zelfstandig) trainer worden en nog niet zijn opgeleid, trainer willen worden binnen hun eigen organisatie om hun eigen medewerkers te trainen omdat ze denken dat er meer te halen valt uit trainingen die ze al geven of door externen zijn gegeven, of als trainer meer onderbouwing willen voor hun eigen trainingen of hun trainingsvaardigheden willen aanscherpen.

Train de Trainer
Nobtra
SOCIAL SELLING | LINKEDIN

Social Selling en LinkedIn zijn niet meer weg te denken. Kijk eens of de kopregel van je LinkedIn profiel dat laat zien waar men jou voor moet benaderen. Of staat er alleen de functie die je hebt. Als it zo is neem dan meteen CONTACT met ons op, want dat moet beter.

SOCIAL SELLING
FUNCTIEGERICHTE TRAINING

Functiegerichte trainingen zijn niet alleen voor technisch specialisten (monteurs, service technici, etc.). Ook chauffeurs, logistieke medewerkers, proces operators en projectleiders horen hiertoe, net als consultants (ICT, accountancy, etc.).
55% van de communicatie is non-verbale communicatie en 35% gaat via intonatie.
Slechts 7% van de communicatie tussen mensen is geënt op kennis (inhoud). Daarom laten wij vakspecialisten communiceren vanuit de menselijke kant, in plaats van de inhoudelijke. Hierdoor ontstaat dé optimale relatie tussen specialisten en klanten.

Functiegerichtetraining
collage
TRAININGEN VERANKEREN EN BORGEN MET FIELD- EN JOBCOACHING

Zodra een training is afgerond komt het erop aan dat de transfer naar de praktijk BLIJVEND plaatsvindt. Met een transferovereenkomst helpt Carrera C je verder met coaching op maat.

Over onze coaching