Carrera C geeft jou feedback

Coachingsaanbod

COACHING VAN STARTUPS NAAR BLUE ENTERPRISE

Doe jij als jonge ondernemer alleen waar je goed in bent?

BLUE ENTERPRISE BIJ FAMILIEBEDRIJVEN

Coaches van Carrera C zijn jouw experts

DIRECTIE COACHING EN BLUE ENTERPISE

Onze coaches helpen je de vinger op de zere plek te leggen

COACHING VAN STARTUPS NAAR BLUE ENTERPRISES

Als je begint als ondernemer ben je minder geïnteresseerd in ‘bijzaken’. Je hebt weinig ervaring met zaken zoals goed omgaan met je tijd, klanten vinden en medewerkers aansturen. Je wil wel duurzaam met je organisatie en mensen omgaan. Carrera C gaat niet op jouw stoel zitten, maar helpt je – vanuit de Blue Enterprise filosofie – je tijd te managen, klanten te werven en leert je hoe jouw medewerkers zichzelf motiveren. Dat doen onze coaches – die zelf ondernemer zijn – met hun internationale sales- en managementervaring.

Over coaching van startups
SH1_4637
Pa en kinderen
BLUE ENTERPISE BIJ FAMILIEBEDRIJVEN

Familiebedrijven zijn bij uitstek geschikt om volgens de Blue Enterprise filosofie te werken, maar hoe vaak krijg jij eerlijke feedback als DGA? Over jezelf, jouw Blue Enterprise aanpak en/of over de opvolging in de business. Opvolgers in het familiebedrijf zijn vaak goed opgeleid. Als ze het bedrijf al willen overnemen is de vraag: hoe draag je dan de leiding over? Voor financiële zaken neem je experts in de arm, maar de business coaches van Carrera C zijn experts op persoonlijk en organisatorisch gebied. Coaches voor jonge opvolgers en ervaren overdragers.

Over familiebedrijven
DIRECTIE COACHING EN BLUE ENTERPISE

Als directie heb je bij uitstek de mogelijkheid om je bedrijf en de medewerkers duurzaam en gezond te laten werken en presteren. Durf te besluiten om te sturen op optimale resultaten en zo het maximale eruit te halen om alle stakeholders tevreden te maken. Durf te kiezen voor de Blue Enterprise filosofie. Onze coaches zetten je als directeur in je kracht, waardoor je medewerkers bevoegdheden krijgen en verantwoordelijkheden nemen. Gevolg: optimale productie en kwaliteit.

Over directie klankbord
Assessment bespreken
FIELDCOACHING: EEN MUST IN EEN BLUE ENTERPRISE

Buitendienstmedewerkers zitten niet te wachten op een manager die meegaat. En omdat de medewerker niet wil, dringt de manager ook niet aan. Als rapportage- en turfmanager denkt hij aan de cijfers te kunnen zien hoe de medewerker functioneert. Zo gaat het toch? Maar niet met de Blue Enterprise filosofie. Daar zorgt Carrera C ervoor dat medewerkers hun managers graag mee willen hebben en het zelfs leuk gaan vinden! Daarvoor moet je wel als een professional communiceren. Wil je een onafhankelijk beeld van je buitendienstmedewerker of heb je geen tijd om zelf mee te gaan, dan doen onze trainer-coaches de coaching voor je. Dat is typisch Blue Enterpise.

Over field- en jobcoaching
JOBCOACHING NAAR BEVOEGDHEDEN

Jobcoaching is het begeleiden van je medewerker op de werkvloer. In een Blue Enterpise ondersteunt Carrera C de manager, zodat deze leert hoe medewerker hun bevoegdheden optimaal gaan gebruiken en hoe zij zichzelf motiveren. Met het geven van eerlijke en juiste aandacht krijg je het nodige commitment van je medewerker.