Carrera C geeft jou feedback

Coachingsaanbod

COACHING VAN STARTUPS

Doe jij als jonge ondernemer alleen waar je goed in bent?

COACHING BINNEN FAMILIEBEDRIJVEN

Coaches van Carrera C zijn jouw experts

DIRECTIE COACHING

Onze coaches helpen je de vinger op de zere plek te leggen

COACHING VAN STARTUPS

Als je begint als ondernemer ben je minder geïnteresseerd in ‘bijzaken’. Je hebt weinig ervaring met zaken zoals goed omgaan met je tijd, klanten vinden en medewerkers aansturen. Carrera C gaat niet op jouw stoel zitten, maar helpt je wel je tijd te managen, klanten te werven en leert je hoe jouw medewerkers zichzelf motiveren. Dat doen onze coaches - die zelf ondernemer zijn - met hun internationale sales- en managementervaring.

Over coaching van startups
startup
Pa en kinderen
COACHING BINNEN FAMILIEBEDRIJVEN

Hoe vaak krijg jij eerlijke feedback als DGA? Zowel voor jezelf als wanneer het over de opvolging gaat. Die opvolgers in het familiebedrijf zijn vaak goed opgeleid. Als ze het bedrijf al willen overnemen is de vraag: hoe draag je dan de leiding over? Voor financiële zaken neem je experts in de arm, maar de business coaches van Carrera C zijn experts op persoonlijk en organisatorisch gebied. Zowel jonge opvolgers als ervaren overdragers hebben juist dáár behoefte aan weten wij uit ervaring.

Over familiebedrijven
DIRECTIE COACHING

Je bedrijf gaat goed of niet goed. In het eerste geval ligt de hulp van Carrera C niet voor de hand. Maar je moet het dak repareren als het droog is, zelfs al lijkt het erop alsof het niet lek is. De coaches van Carrera C zorgen ervoor dat je de vinger op de zere plek legt. Je neemt beslissingen zonder dat de omstandigheden je verplichten, maar je bent eventuele problemen hiermee wel voor. Onze coaches zetten je als directeur in je kracht, waardoor je medewerkers jouw leiderschap herkennen.

Over directie klankbord
Assessment bespreken
FIELDCOACHING

Buitendienstmedewerkers zitten niet te wachten op een manager die meegaat. En omdat de medewerker niet wil, dringt de manager ook niet aan. Als rapportage- en turfmanager denkt hij aan de cijfers te kunnen zien hoe de medewerker functioneert. Zo gaat het toch? Carrera C zorgt ervoor dat medewerkers hun managers graag mee willen hebben en het zelfs leuk gaan vinden! Daarvoor moet je wel als een professional communiceren. Wil je een onafhankelijk beeld van je buitendienstmedewerker of heb je geen tijd om zelf mee te gaan, dan doen onze trainer-coaches de coaching voor je.

Over field- en jobcoaching
JOBCOACHING

Jobcoaching is het begeleiden van je medewerker op de werkvloer. Carrera C helpt de manager, zodat de medewerker zichzelf optimaal kan motiveren. Met het geven van eerlijke en juiste aandacht krijg je het nodige commitment van je medewerker.