DOE ALLEEN ZELF WAAR JE GOED IN BENT

'PAPPEN EN NATHOUDEN' ÓF 'TO THE POINT'?

BLUE ENTERPRISE CONSULTING MET EEN KERNTEAM

Je wil je afdeling/organisatie volgens de Blue Enterprise filosofie laten werken, maar je hebt eerst behoefte aan onderbouwd advies.
Een onderdeel van het veranderingstraject is het Blue Enterprise kernteam. Dit team van specialisten komt in actie nadat de directie aangegeven heeft dat zij met het bedrijf de stap wil maken naar een Blue Enterprise. Het team maakt in korte tijd een foto van het bedrijf. Dit doen ze door cruciale documenten, processen en werkwijzen te bestuderen. Er volgen interviews met sleutelfiguren binnen het bedrijf en er wordt van de cultuur geproeft . Alles wordt in een document vastgelegd waarna er gestart kan worden met de check op het managementteam. Hierna begint het echte werk: de daadwerkelijke verandering. Of je bedrijf een start-up is of een multi national (of afdeling daarbinnen), onze ervaren consultants zorgen voor een maatwerk advies. Een advies waar je wat mee kunt.

MEER WETEN OVER CONSULTANCY
Glazen directie-wand
SH1_4612
BLUE ENTERPRISE INTERIM MANAGER

Laten we het niet hopen, maar je kunt in een positie verzeild raken waarin je snel en tijdelijk een ervaren manager nodig hebt. Wanneer je dan toch een buitenstaander nodig hebt, kies dan voor een interim manager die volgens de Blue Enterprise filosofie werkt. Onze interim-managers hebben ervaring op verschillende niveaus en bij uiteenlopende organisaties, zowel nationaal als internationaal. Uiteraard wordt er vooraf gecheckt of er een persoonlijke klik is en of dat wederzijds is.

ALLEEN SMART INTERIM MANAGEMENT