Uitbreiding met een kanjer

Heb je ook wel eens het idee dat je met je onderneming in een cirkel draait en twijfelt op welke wijze je de juiste afslag moet nemen? De markt wijzigt bijna per dag. Gisteren was je nog blij met wat je deed, vandaag doet je concurrent het alweer anders. Past je huidige bedrijfsstrategie nog wel bij de gewijzigde marktomstandigheden? Ligt je prioriteit nog bij het vergroten van de commerciële slagkracht van je medewerkers en dus van je onderneming? Met in beide gevallen als resultaat meer omzet, minder kosten en een beter rendement.

De bedrijfstechnische en strategische keuzes kunnen niet los worden gezien van het commerciële ontwikkeling van de medewerkers. Het is als een Siamese tweeling. Het een kan niet zonder het ander. Als ondernemer weet je dat je het zelf moet doen, maar met beide thema’s kan Carrera C® – met name Marcel van Bergen – je een heel stuk verder helpen. Ondernemen moet immers ook leuk zijn, niet alleen vandaag maar ook morgen. Praat eens met Marcel!

Marcel van Bergen

IMG_3055

r.lammers@carrerac.nl