Hét unieke goede voornemen voor 2015 dat iedereen aangaat

De een doet het wel, de andere niet; goede voornemens voor het nieuwe jaar. Nu niet meteen denken van ‘daar gaan we weer’, toch even verder lezen.

Waarom goede voornemens gedurende het jaar meestal niet gerealiseerd worden komt omdat je zo’n goed voornemen een heel jaar vol moet houden. Maar er is één goed voornemen dat iedereen maar één keer aan het begin van het jaar hoeft te doen en verder niet meer over hoeft na te denken. Het resultaat is zowel verrassend als inspirerend en vaak geeft het je gedurende het nieuwe jaar extra inspiratie om nog meer goede voornemens te doen.

Jouw goede voornemen zou kunnen zijn: Neem het initiatief om met personen waar je onvrede mee hebt – privé en/of zakelijk – een afspraak te maken en over jullie probleem, cq. jullie verschil van inzicht te praten. Verstand komt met de jaren, maar laten we niet zolang wachten en er alvast op vooruit lopen. Het leven duurt sowieso al zo kort en er is veel te veel rottigheid in deze wereld. Hoe verrassend zou het zijn wanneer jij jouw ‘opponent’ belt en vraagt om eens bij te praten.
Ben jij ook benieuwd wie jou gaat benaderen? En weet je ook al wie jij gaat bellen?
In ieder geval voor jullie allemaal een heel goed 2015.

Rob Lammers

r.lammers@carrerac.nl