Talenten overal?

“Je kan het wel willen, maar je moet het wel in huis hebben” sprak Johan Cruijf de vrijdag voor de wereldbekerfinale.
Is dat niet altijd zo? Is het realistisch te denken dat, door heel veel te trainen en te oefenen met een Belgisch ‘knol’, je de Grand National kan winnen? Denk je, dat je door heel veel te trainen en te oefenen met een Arabisch volbloed renpaard een ploeg door de zware klei kunt laten trekken?

Je maakt dus de meeste kans op succes, wanneer je het paard laat doen waar het goed in is. En stel nu dat je die volbloed goed hebt getraind om wedstrijden te lopen, maar hij heeft niet de wil om hard te lopen en hij is zo koppig als een ezel. Wordt het dan een succes?

Daarom adviseert Carrera C® te investeren in mensen waarvan de competenties en de drijfveren vooraf in kaart zijn gebracht. Maak gebruik van de talenten van mensen en help hen van daaruit zich te ontwikkelen naar een hoger niveau. “Want als je wilt scoren, moet je schieten.” Logisch toch?

Rob Lammers

r.lammers@carrerac.nl