Het resultaat van coaching is afhankelijk van de chemie tussen coach en coachee.

Carrera C ontdekt jouw talent

COACHING

Het resultaat van coaching is afhankelijk van de chemie tussen coach en coachee. Zaken moeten immers eerlijk besproken worden! In alle lagen van de organisatie bestaat behoefte aan coaching, ongeacht leeftijd, functie en ervaring. De coaches van Carrera C hebben minimaal 10 jaar internationale ervaring in commerciële- en directiefuncties. Zij zijn in staat het beste in mensen naar boven te halen.
COACHING VAN START UPS

Als jonge ondernemer wil je graag doen waar je goed in bent. Je bent minder geïnteresseerd in ‘bijzaken’ en je hebt weinig ervaring met zaken als tijd, klanten vinden en medewerkers aansturen. Carrera C gaat niet op jouw stoel zitten, maar helpt je wel je tijd te managen, klanten te werven en dat jij leert dat je medewerkers zichzelf motiveren. Dat doen onze coaches met hun internationale sales- en managementervaring.

FAMILIEBEDRIJVEN

Opvolgers in het familiebedrijf zijn vaak goed opgeleid. Als ze het bedrijf al willen overnemen is de vraag of ze dat ook écht willen. En stel, je wilt het echt overdragen, hoe draag je dan de leiding over? Voor financiële zaken neem je experts in de arm. Coaches van Carrera C zijn experts op persoonlijk en organisatorisch gebied. Zowel de jonge opvolgers als de ervaren overdragers hebben daar juist behoefte aan weten wij uit ervaring.

DIRECTIE KLANKBORD

Je bedrijf gaat goed of niet goed. In het laatste geval ligt de hulp van Carrera C voor de hand. Maar je moet het dak repareren als het droog is, zelfs al lijkt het erop alsof het niet lek is. De coaches van Carrera C zorgen ervoor dat je de vinger op de zere plek legt. Je neemt beslissingen zonder dat de omstandigheden je verplichten, maar je bent eventuele problemen hiermee wel voor. Onze coaches zetten je als directeur in je kracht waardoor je medewerkers jouw leiderschap herkennen.

FIELDCOACHING

Buitendienstmedewerkers zitten niet te wachten op een manager die meegaat. En omdat de medewerker niet wil, dringt de manager niet aan. Als rapportage- en turfmanager denkt hij aan de cijfers te kunnen zien of de medewerker optimaal functioneert. Zo gaat het toch? Carrera C zorgt ervoor dat medewerkers hun managers graag mee willen hebben en het zelfs leuk gaan vinden! Daarvoor moet je wel als een professional communiceren. Overigens heeft iedereen ‘recht op controle’ en …… op coaching! En heeft de manager voorlopig geen tijd om mee te gaan, dan doet Carrera C® dat voor je.

JOBCOACHING

Jobcoaching is het begeleiden van je medewerker op de werkvloer. Carrera C helpt de manager, zodat de medewerker zichzelf optimaal kan motiveren. Met het geven van eerlijke en juiste aandacht krijg je het nodige commitment van je medewerker.