Zitten jouw medewerkers op de juiste functie?

ACHTERGRONDEN INZICHTELIJK MAKEN

Excelleren als organisatie betekent mensen op de juiste plek hebben. Dat is niet alleen selecteren op de nodige competenties en talenten maar ook op intelligentie, drijfveren én learning agility. Als je dat combineert met inzicht in menselijk gedrag, heb je de meeste kans op succes.
GEDRAGSANALYSE

We maken je bewust van logische, ingesleten en onbewuste gedragspatronen en dat is de eerste stap naar beter resultaat. Carrera C creëert betere communicatie, versterkt de relaties en verhoogt de effectiviteit. De DISC analyse is zeer effectief, maar tegelijkertijd laagdrempelig en zonder uitkomst met 'goed of fout'. En dat vanaf slechts 65,- euro p/p.

DISC IS MEER DAN VIER KLEUREN
Basis CMYK
PERSOONLIJKHEIDSANALYSE

Medewerkers zijn je kapitaal én je grootste onkostenpost. Bij de keuze van nieuwe medewerkers is het essentieel te weten op welke talenten ze kunnen excelleren en of ze de juiste drijfveren en competenties voor de functie hebben. Dat geldt ook bij interne sollicitaties. Carrera C maakt de vertaalslag van de assessments naar de medewerkers en hun managers. Zo voorkom je een mis-match en verdient het assessment zichzelf terug.

HOE KIES IK DE JUISTE MEDEWEKERS