Onze aanpak

Carrera C® helpt bedrijven en instellingen bij het vergroten van hun commerciële en communicatieve slagkracht.

Een eigen aanpak die werkt
Al sinds de oprichting kiest Carrera C® voor een geheel eigen aanpak: in plaats van blindelings te gaan trainen of coachen, onderzoeken we eerst waar de investering loont. We analyseren of voeren een quick-scan uit van de organisatie en bepalen aan de hand van (online) assessments en in samenspraak welke trainings- en coachingsbehoefte er is. Daarna stellen we een volledig aangepast programma op maat voor, dat is afgestemd op de behoeften van zowel het individu als de organisatie. Daarbij maken we gebruik van:


Al onze programma’s kenmerken zich door:

  • Modulaire opbouw
  • Directe toepasbaarheid in de praktijk
  • Grote betrokkenheid van de trainer/coach
  • Maatwerk met gegarandeerde return on investment
  • Flexibele, proactieve aanpak


Wij gaan verder waar anderen moeten stoppen
Trainen alleen is niet voldoende. Want hoe weet je dan zeker dat de opgedane kennis niet verloren gaat in de drukte van alledag. Daarom staan we ook na de training klaar voor onze klanten, met coaching en begeleiding op maat.

No cure no pay: unieke garantie van Carrera C®
In de branche is Carrera C® duidelijk anders dan anderen. Juist onze praktijkgerichte en persoonlijke aanpak voorkomt dat trainees later weer in hun oude gedrag terugvallen. Ze kunnen het geleerde direct in de praktijk toepassen en kijken automatisch uit naar de volgende sessie omdat ze zelf merken dat het echt werkt. Door training te combineren met een persoonlijke assessment en functiecoaching, kan Carrera C® bedrijven de garantie geven op rendement: no cure, no pay.

CEDEO-score van 10!
Onze relaties ervaren onze unieke werkwijze als zeer waardevol. Niet voor niets werd Carrera C® door certificeringsorganisatie voor beroepsopleidingen Cedeo (onderdeel van het Britse Lloyd’s Register) beloond met een score van 10!

Hier leest u het volledige rapport:
cedeo-rapport-klanttevredenheid-2016