Onze mensen

Bij Carrera C® werken professionals die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in het bedrijfsleven: in technische, commerciële en managementfuncties bij grote multinationals, maar ook bij kleine en middelgrote MKB-bedrijven, bij de overheid en in de zorg. Bovendien zijn het echte duizendpoten: adviseurs treden ook op als coach, trainer of interim-manager. Bijvoorbeeld wanneer blijkt dat er behoefte is aan praktijktraining voor de directeur of een geavanceerde online assessment voor een medewerker met een nieuwe functie.

Korte lijntjes voor efficiënte samenwerking
Voor een optimale communicatie houden we de lijntjes kort: elke klant of relatie heeft één aanspreekpunt en elke opdracht wordt van begin tot eind begeleid door dezelfde professional. Bij specifieke vraagstukken kan het bovendien zijn dat wij de expertise van een van onze strategische partners vragen. Voorbeelden hiervan zijn:
• Sales-improvement trajecten
• Langdurig ziekteverzuim, zoals burn-out
• Persoonlijke assessments voor zware functies

Train de trainer
Een van de belangrijkste factoren voor ons succes is dat ook al onze coaches en trainers intensief worden getraind en gecoacht voordat ze bij u staan. Zo kunnen we garanderen dat elk project onder begeleiding staat van een ervaren en goed onderlegde professional.