Maatwerk Trainingen

Alle trainingen bij Carrera C® zijn MAATWERK trainingen!
Het trainingssysteem is gebaseerd op het Problem Based Learning systeem. De trainingen zijn bedoeld om communicatieve vaardigheden te optimaliseren en om trainees vanuit hun eigen talenten te verbeteren. Dus geen gelikte standaardzinnetjes! Per niveau en branche hebben wij praktijktrainers/coaches voor analyses, consultancy, assessments, training en coaching. Er zijn specialisten voor trainingen op beleidsbepalend- en strategisch niveau, o.a. voor Management Development programma’s.

Carrera C® traint en coacht op 3 niveaus in een organisatie:

  • Directie en beleidsbepalend management (het vastleggen van het beleid)
  • Uitvoerend management (het werk organiseren)
  • De medewerkers (het effectief en efficiënt verrichten van de werkzaamheden)

Field- en jobcoaching is bepalend voor ieder proces en/of verandering. Carrera C® staat voor het verhogen van de betrokkenheid van managers en hen te enthousiasmeren tot een vernieuwde aanpak, die snel resultaat oplevert. Resultaten langdurig verbeteren kan en manager alleen mét de medewerkers en doelgerichte praktijkcoaching. Vanuit de beschikbare talenten en de reeds aanwezige kennis, wordt het functioneringsniveau geoptimaliseerd. Tijdens dit verbeteringstraject worden creativiteit, flexibiliteit en innovatief denken actief geprikkeld.

Wilt u meer informatie over Maatwerk Trainingen ? Vraag dan hier om meer informatie en vermeld bij ‘onderwerp’: Maatwerk Traningen