Functiegerichte Trainingen

Functiegerichte training
In veel verschillende functies worden speciale vaardigheden verwacht van de medewerkers. Speciaal voor een aantal doelgroepen zijn trainingen ontwikkeld die nauw aansluiten op de dagelijkse praktijk. Met name de specifieke rollenspelen en praktijksimulaties stellen trainees na de training in staat makkelijker te functioneren. Voor Telefoon- en Verkooptrainingen kunt u doorklikken (links).

Communicatie training voor Service technici
Elke service medewerker speelt een onmisbare rol in de communicatie met de klant. Hij is de verbinding met de klant. Ontevreden klanten worden door hem gerustgesteld en het vertrouwen met het product en organisatie wordt hersteld. Hij respecteert klanten en laat merken dat hij zich verantwoordelijk voelt. Hij wint hiermee het vertrouwen en zorgt op langere termijn voor nieuwe orderkansen.

Wilt u meer informatie over Functiegerichte Trainingen? Klik dan hier voor meer informatie en vermeld bij ‘onderwerp’: Functiegerichte Trainingen

Soft skills Voor technische medewerkers
Wat wordt bedoeld met Soft skills? De term komt uit de technische wereld. Soft skills zijn een aanvulling op de 'hard skills', de vaktechnische vaardigheden.

Afhankelijk van je functie gaat het bij Soft skills om communicatieve en sociale vaardigheden, zoals: samenwerken, klantgericht werken, een zelfstandige werkhouding, maar ook projectmanagement, timemanagement en het maken van rapportages vallen hier onder.

Opdrachtgevers en werkgevers zien steeds meer het belang in dat technische medewerkers professioneel en servicegericht met klanten kunnen omgaan en met collega's in teamverband kunnen samenwerken. Goed ontwikkelde Soft skills levert veel kansen op voor werkgever en werknemer!

Vraag meer informatie aan over:

De Service Monteur als ambassadeur

Communicatieve vaardigheden voor de Service Monteur

De Service Technicus als ambassadeur

Communicatieve vaardigheden voor de Service Technicus

Leiding geven aan monteurs

Leiding geven aan technici