Coaching

heading_icon_coachingCoaching vormt een essentieel onderdeel van de aanpak van Carrera C®: om het rendement op investeringen in trainingen te borgen, maar ook om grote veranderprocessen te implementeren en managers te ondersteunen in de begeleiding van hun personeel.

Afhankelijk van de situatie en behoefte wordt coaching in verschillende situaties toegepast:

Coaching bij training
In een stabiele omgeving is dit de meest effectieve manier om getrainde vaardigheden te borgen. Door na de training, of tussen de trainingssessies door, goed te coachen, worden deelnemers extra gestimuleerd om hun eigen gedrag en vaardigheden te onderzoeken. Dit zorgt voor een grotere betrokkenheid, stimuleert het groeiproces van binnenuit en geeft de trainee nieuwe energie: dit vormt de basis voor een blijvend effect.

Coaching bij training en organisatieadvies
Is er sprake van ingrijpende veranderingen, dan is losse training en coaching vaak niet voldoende om het gewenste effect te behalen. In dat geval wordt coaching veelal toegepast in combinatie met training en advies: bijvoorbeeld als onderdeel van organisatiebreed competentiebeheer en verandermanagement. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de prestaties van de mensen, maar ook naar processen binnen de organisatie als geheel. Alleen zo kunnen de goede resultaten op de lange termijn worden gewaarborgd.

Benieuwd of dit programma bij je past? Bel dan naar 0475-745688
of stuur een e-mail naar advies@CarreraC.nl Vermeld dan bij onderwerp: coachen en coachend leiderschap

Uiteraard is maatwerk mogelijk.