HR analytics: Maak uw organisatie wendbaar

Learning Agility - HR analytics - Maak uw organisatie wendbaar:
• Analyseer de wendbaarheid van uw organisatie
• Versnel organisatie ontwikkeling
• Vergroot de wendbaarheid van teams
• Strategisch sturen op wendbaarheid

Doel: wendbaarheid kennen, wendbaarheid vergroten
De wendbaarheid van uw organisatie wordt voor een groot deel bepaald door de wendbaarheid van uw medewerkers, hun Learning Agility. Met het Dashboard Learning Agility heeft u overzicht over het gemak en de snelheid waarmee uw mensen in nieuwe situaties leren en effectief worden. Dit biedt u de mogelijkheid om gericht te sturen op de wendbaarheid van uw medewerkers en de ontwikkeling van uw organisatie te versnellen.
Werking: overzicht van Learning Agility
Met het Dashboard Learning Agility weet u hoe goed uw mensen op basis van nieuwe ervaringen snel nieuw effectief gedrag kunnen ontwikkelen.

5dimensies

 

Alle dimensies komen aan bod: Change Agility, Mental Agility, People Agility, Results Agility en Self-awareness. Medewerkers die nieuwsgierig en zelfkritisch zijn, effectief kunnen omgaan met nieuw complexe situaties, focus kunnen creëren en openstaan voor anderen, zullen sneller leren in veranderende situaties.

Met het Dashboard Learning Agility kunt u realtime de wendbaarheid van groepen medewerkers vergelijken. U krijgt direct inzicht in:
• Totaalscore learning agility van uw groep(en)
• De totaalscore afgezet tegen benchmarks
• Learning agilityscores per dimensie
• Uw Change Agents: uw top 20 meest learning agile mensen

Indicator 2

De Learning Agility Indicator is nu standaard beschikbaar in het talentindexsysteem. Het verschil met de reeds bekende Learning Agility Scan is dat de Learning Agility Indicator geen gebruik maakt van performance vragenlijsten. U krijgt met de Learning Agility Indicator duidelijk inzicht in de learning agility aanleg en ambitie van een medewerker.

Indicator

Wilt u meer weten over het Dashboard Learning Agility?
Bel dan naar 088-11 30 300 of vraag informatie aan via ons contactformulier.
Vermeld dan bij onderwerp: Dashboard Learning Agility