Groeistrategie

Welke niet-commerciële medewerkers hebben commerciële potentie?
Overweeg je om jouw niet-commerciële medewerkers in te zetten en bij te laten dragen aan omzetgroei? Vraag jij je af of dit op een succesvolle manier gerealiseerd kan worden binnen jouw bedrijf? Dit vereist een specifieke aanpak, beschreven in het whitepaper: 'Hoe laat ik niet-commerciële medewerkers wél omzet genereren?'

Met dit aanbod geven wij antwoord op je vraag of dit haalbaar is en op welke manier.

  1. Vragen kost niets
  2. De ultieme testcase
  3. Hoe wij je kunnen helpen
  4. Gewoon eens kennismaken?


1. Vragen kost niets
Ieder gerespecteerd bureau is genegen om in een open gesprek met je te sparren of om als klankbord te dienen. Ga dit gesprek aan met een organisatie die op meerdere vlakken ervaring heeft in dit traject. M.a.w. ervaring met: strategiesessies, veranderprocessen, persoonlijkheidsassessments, GAP analyses, organisatie scan, motivatieprocessen, communicatie tools, communicatie- en vaardigheidstrainingen, coaching on the job, verankering van veranderingen.

In een tweede gesprek moeten antwoorden op de volgende vragen komen: werkwijze van het bureau, welke soorten scans en tools, manier van testen en onderzoeken medewerkers, Cedeo gecertificeerd trainingsbureau, trainingsmethodiek, achtergrond van jouw assessor, trainer, coach, consultant en referenties.

Stuur mij het volledige whitepaper

 

Uw naam (*)

Uw email (*)

Bedrijfsnaam (*)