Organisatieadvies

Heading_icon_bedrijfsadvies

Dat het ondernemerschap de afgelopen 10 jaar sterk veranderd is, staat buiten kijf. Bedrijven die een paar jaar geleden nog een goedgevulde orderportefeuille hadden, weten nu misschien niet eens meer of er volgende maand nog werk is. Klanten en markten zijn veranderd, medewerkers hebben een ander verwachtingspatroon en alles is veel zakelijker geworden.

Als ondernemer moet je al die aspecten zien te balanceren. Je weet dat je te veel operationeel bezig bent en meer moet focussen op de toekomst. Maar waar begin je? De uitdaging is om meer inzicht te krijgen in je organisatie. Met de juiste mensen op de juiste plek kun je meer delegeren en ontstaat er rust voor iedereen. Zo kun jij weer sturen op de hoofdlijnen en bereik je meer zonder jezelf voorbij te rennen.

Organisatie onder de loep
Rust en inzicht creëer je door kort en bondig te inventariseren waar het vastloopt. Daarom starten we elk adviestraject met een aantal gelijktijdige processen: we brengen de bedrijfscultuur in kaart en voeren tegelijkertijd een uitgebreide data-analyse uit.

Aan de hand van aanvullende input en feedback formuleren we vervolgens een gezamenlijk plan. Een begeleidingstraject op maat garandeert dat alle veranderingen ook op de lange termijn gewaarborgd blijven. En wanneer de bedrijfsprocessen eenmaal zijn aangepast aan de nieuwe structuur, komt de verandering vanzelf.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van organisatieadvies? Bel dan naar 06-54376161
of vraag hier om meer informatie en vermeld bij ‘onderwerp’: Organisatieadvies