Cedeo-certificaat maatwerk Bedrijfsopleidingen

bedrijfsmaatwerk_fcCarrera C® verzilvert innovatieve werkwijze

Carrera C® is het enige bureau voor maatwerk bedrijfsopleidingen in Limburg met een dikke negen voor klanttevredenheid. Dit na een uitgebreide audit met de daarbij horende certificering van Cedeo, onderdeel van het Britse Loyd’s Register. In 2017 en 2018 mag deze opleider wederom de vermelding ‘Cedeo-erkend’ gebruiken en is er een vermelding op de website van Cedeo (www.cedeo.eu). Voor het zesde jaar op rij weet Carrera C® met deze certificering haar innovatieve werkwijze te verzilveren.

De landelijk opererende specialist in maatwerk bedrijfsopleidingen en -trainingen blijft vernieuwend aan de weg timmeren. Gespecialiseerde docenten en trainers van Carrera C® helpen managers, salesteams en medewerkers om hun organisatie, processen en communicatie te verbeteren. Dit gebeurt tegenwoordig ook steeds vaker (deels) met behulp van blended learning.

Om de certificering van Cedeo binnen te halen, moet worden voldaan aan strenge kwaliteitseisen en moet de opleider aantoonbaar bedrijfsgericht en vernieuwend zijn. Voor Carrera C® is het belangrijkste punt dat de certificering tot stand komt op basis van klanttevredenheidsonderzoek. Uit het rapport van Cedeo: “Alle geïnterviewde deelnemers aan trainingsprogramma’s geven aan dat er een uitgebreid intakegesprek heeft plaatsgevonden en er goed geïnventariseerd wordt wat de wensen en behoeften zijn, zodat er écht maatwerk kan worden geleverd. De trainers van Carrera C® zijn gericht op de mens. Zij kijken wie zij voor zich hebben. Zij durven goede, eerlijke feedback te geven en durven ook aan te geven wat niet goed is, zonder kwetsend te zijn. Zij weten de medewerkers naar een hoger ambitieniveau te brengen.”

Die woorden geven Carrera C® vleugels én de inspiratie om ook in de toekomst eigentijdse servicegerichte bedrijfstrainingen op maat te blijven ontwikkelen!

Meer informatie over Blended Learning

 

Nog geen reacties.